Kia servisi – garancija za preverjeno kakovost

02. apr, 2016

Prepričani smo, da je napočil čas za to, da svojo Kio dobro pripravite na nadaljnje kilometre.


Zima je namreč gotovo vplivala nanjo – nizke temperature, sneg, led, luknje in sol na cestišču so lahko pustile sledi na akumulatorju, pnevmatikah, filtrih, amortizerjih, zavorah in še drugje. Zdaj je priporočljivo, da poskrbite za vzdrževanje in se tako izognete dragim popravilom v prihodnosti.   

Največja prednost pooblaščenih Kia servisov je prav v tem, da strokovno usposobljeno osebje vaše vozilo pozna do potankosti. Z rednim vzdrževanjem bo vaš avtomobil varen in zanesljiv kot prvi dan.


Zato vas prijazno vabimo, da se oglasite na pregledu v pooblaščenem servisnem centru Kia AVTOTRADE. Naše strokovno osebje bo vaše vozilo temeljito pregledalo ter v primeru napak zanesljivo, hitro in kakovostno poskrbelo za zamenjavo dotrajanih delov.

Originalni rezervni deli Kia, ki jih ponujamo v tokratni posebni ponudbi, so izdelani in testirani za doseganje najvišje stopnje varnosti in učinkovitosti. Priporočamo vam, da s servisiranjem svoje Kie na pooblaščenem servisu in z uporabo originalnih delov obdržite izvorno kakovost vozila, saj boste tako ohranili tudi njegovo vrednost.

Vabljeni.